et job man kan forstå :-)

Alle 3 børn har påskeferie, så det er lidt et puslespil at få grisepasning, og børnepasning til at gå op i en højere enhed 🙂 Idag løste det sig ved en legeaftale for ældstebarnet og et 2 for 1 børnebytte med min søster. Så jeg har haft min ældste-niece med på marken for at passe grise idag. Og det var super hyggeligt! Hun fik hendes første traktorkøretur, og var med til at drive en flok frække polte på springtur, tilbage på folden.

Jeg elsker at opleve min hverdag igennem et barns øjne. De stiller helt andre spørgsmål end voksne gør og man skal gøre sig umage med forklaringerne, for man slipper aldrig med en søforklaring 😀

For mig giver det mening, at det jeg laver er noget som både mine egne og andres børn kan forstå. Da jeg arbejdede som forsker og som konsulent, syntes jeg det var svært at forklare børn og også voksne hvad mit job gik ud på. Nogen dage var det såmen også svært at forklare mig selv…

Sådan er det ikke idag: Jeg passer grise på en mark, fordi grise har godt af frisk luft og jord på trynen, og grisene bliver i sidste ende til leverpostej, frikadeller, bacon og masser af andre gode sager, som jeg er stolt over at servere for min familie, og over at andre kan servere for deres.

Rigtig god påske

Kærlig Hilsen Trine

 

4 kommentarer til “et job man kan forstå :-)”

  1. Hej Rita
   Tak for kommentaren. Kg prisen på en halv gris (forvent ca. 4o kg) er 69 kr. pr. kg. Men finder du selv en at dele den med så får I den begge til 65 kr. pr. kg.
   Der betales et depositum på 1000 kr. når grisen fravænnes og det modregnens i slutbetalingen ved afhentning hos slagteren.
   Hvis det har interesse, så skynd dig at komme på maillisten, der kommer nemlig meget snart en fravænningsrunde, hvor man kan skrive sit navn på grisen.

   Kærlig hilsen Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *