kontakt

Ring til Trine på 21 29 91 78

eller skriv på trynenijorden@gmail.com eller en besked på www.facebook.com/trynenijorden/

Trynen i jorden v/Trine Sund Kammersgaard

Adresse: Iruplundvej 6, 7755 Bedsted Thy

mail: trynenijorden@gmail.com

mobil: 21299178

Vi elsker at få gæster og vi vil gerne have mange flere ud og opleve økologiske grise som stikker trynen i jorden. Vi vil gerne vise hvad grisen er for et dyr også før den bliver til mad,og dermed bringe mennesker tættere på den mad de spiser. For der er så meget man ikke kan se på facebook: Hvad bruger sådan en gris egentlig sin dag på? Hvordan lugter den når den ikke bor i en stald? Og hvordan føles en grisetryne som nysgerrigt snuser til din hånd, eller en lille ny trynen-i-jorden gris, som kun er få dage gammel? Alt det vil vi gerne vise frem UDE I VIRKELIGHEDEN!

Vores kunder som har bestilt en hel eller halv gris i 2019 er naturligvis altid velkomne til at komme forbi sammen med familien, og se om flæskestegen til jul har det godt og vokser som den skal. Det kræver blot et opkald i forvejen, for at se hvornår det passer ind.

Alle andre er lige så velkomne til at ringe til Trine og aftale et besøg, men her koster det et beløb at komme på besøg og blive vist rundt og hilse på grisene. Vi skrædersyer arrangementet, så det passer til den gruppe som kommer hvad enten det er skoleklasser, firmaer, den årlige familie eller foreningsudflugt eller noget helt 5., så står vi klar til at tage imod Jer 🙂