Halløj 🙂
Skrevet d. 20. mar, 2018

Halløj 🙂

Så skriver jeg mit første blog indlæg nogensinden! Og HVORFOR gør jeg egentlig det? Og HVAD kommer det til at handle om? Jamen det første først, lige siden jeg fik de første 4 søer (Oda, Solvej, Gerda og Olga i 2016) har jeg delt billeder og små historier fra vores hverdag på Trynenijorden på facebook. Det er en kæmpe fornøjelse for mig at dele nogle af alle de pudsige øjeblik og skøre ting mine dyr finder på, og også mange af de gange hvor jeg selv får lavet noget fuldstændigt tosset. Oplevelser som giver smil på læben eller et godt grin i min hverdag, har jeg lyst til at andre også skal få glæde af. Så DERFOR 🙂

Hvad kommer det så til at handle om? Ja det kommer helt sikkert til at handle om grise med TRYNEN I JORDEN. Men der kommer også til at handler om mange af andre ting som sker på gården, i en familie på 5, med alle de andre dyr vi også har, om livet på landet, mad fra bunden og meget andet. Så præcis hvad det kommer til at handle om her på bloggen det kommer tiden til at vise. SÅ Velkommen til håber du vil kunne lide at følge med 🙂

Kærlig hilsen Trine

Trynen i Jorden

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kategorier: