November-Bøvl
Skrevet d. 25. nov, 2019

NOVEMBER-BØVL

Min gummiged, min forlængede arm, mit uundværlige multiværtøj har haft 4 sygedage! Smeden har holdt fri torsdag og fredag for at tage sig kærligt af den. Hele den første dag gik med at få gummigeden af marken, for en fuldhydraulisk maskine som er i problemer, den flytter sig ingen steder af sig selv. Så geden blev (meget under dens værdighed ! ) slæbt op til en blokvogn ved lågen, skubbet ombord, og kørt hjem til værkstedet. Her blev den grundigt vasket, og det var da helt nyt at gense de grå og orangefarver, under mudderet 🙂 Og så kom den ellers under behandling i værkstedet.

I de 4 dage, hvor gummigeden har været ukampdygtig, har jeg kørt på traktor istedet, og det kunne jeg godt have gavn af at øve mig lidt på… Redskaberne som jeg bruger er tilpasset gummigeden og ikke traktoren, så det kræver snilde og (vil jeg vove at påstå) også lidt held, at få foderkasse eller vandtanken til at hænge fast på frontlæsseren af traktoren. Og når snilde og held ikke lige rækker, ja så kommer man til at vælte en fuld foderkasse, og tilmed at skubbe den ind under foderbilen…

Hm ja hvad gøre man så? Hvis man er mig, ja så stamper man i muddereret og siger ”det kan F….. ikke passe”, og så går man igang med kædetræk for ved traktorens hjælp at få kassen trukket ud, på højkant og endelig sat på igen! Og selv om man selv var skyld i at problemet opstod, ja så er det en ualmindelig rar følelse, når man selv kan få sig reddet ud af det igen!

Tidligt imorges pegede smeden så endelig ud i mørket og sagde, ”kan du se hvad der holder derude?” Gummigeden er køreklar! Så nu er det i den grad tid til at trille afsted på en gummiged, som ikke bare SKINNER, men som også SPINNER lige præcis som den skal. Det bliver en dejlig dag 🙂

Trynen i Jorden

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kategorier: